FLEXLEASING

Hvad er Flexleasing?

Flexleasing betyder, at du leaser en bil uden registreringsafgift og i stedet for betaler forholdsmæssig registreringsafgift de måneder, hvor bilen er på danske nummerplader. Ifølge Registreringsafgiftsloven, kan du kun benytte denne leasingform, med mulighed for at betale forholdsmæssig afgift, ved at benytte flexleasing via et leasingselskab. Når registreringsafgiften betales løbende, er bilerne likviditetsmæssigt ikke så hårdt belastede, som købte biler eller leasede biler med fuld afgift.

Fordele ved flexleasing

Der er mange fordele ved flexleasing af brugte premium biler særligt totalomkostningerne ift. afskrivningen ved almindelig køb. Ved flexleasing skal du nemlig ikke binde den samme kapital, som hvis du købte en ny bil med fuld registreringsafgift. Særlig interessant er nyere brugte biler mellem 3-5 år, hvor det største værditab på bilen har fundet sted, men hvor bilen stadig er attraktiv, og hvor modelvarianten enten stadig kan fås som ny eller netop er blevet erstattet af nyere variant. Disse biler er interessante af flere årsager. Beskatning af værdien af fri bil følger handelsværdien og ikke nyvognsprisen, og SKATs beregningsprincipper for registreringsafgiften nedsættes særligt, når bilen bliver 3 år.

Forsikring

Forsikringen på flexleasing biler er i de fleste tilfælde også langt billigere end ved alm. køb, da den forsikrede værdi er bilens værdi uden afgift og således er tæt på 1/3 af bilens pris med afgift. Desuden har vi som selskab nogle meget attraktive aftaler på plads, som giver yderligere besparelser på forsikringen.