FINANSIEL LEASING

Hvad er Finansiel leasing?

Vi tilbyder finansiel leasing, hvor du får finansieret din bil, og har bilen til rådighed i hele leasingperioden. Når leasingaftalen udløber, er du forpligtet til at anvise en køber af bilen til den aftalte restværdi, som angivet ved indgåelse af leasingaftalen. Vi hjælper dig gerne med at sælge eller videreformidle bilen ved kontraktudløb enten på en leasingkontrakt til en ny bruger eller salg til vores netværk af forhandlere i Danmark eller udlandet. Du har naturligvis også selv mulighed for at købe bilen eller at tegne en ny kontrakt på bilen dermed slippe for bilskift. 

Fordele ved finansiel leasing?

Der er mange fordele ved flexleasing af brugte premium biler særligt totalomkostningerne ift. afskrivningen ved almindelig køb. Ved flexleasing skal du nemlig ikke binde den samme kapital, som hvis du købte en ny bil med fuld registreringsafgift. Særlig interessant er nyere brugte biler mellem 3-5 år, hvor det største værditab på bilen har fundet sted, men hvor bilen stadig er attraktiv, og hvor modelvarianten enten stadig kan fås som ny eller netop er blevet erstattet af nyere variant. Disse biler er interessante af flere årsager. Beskatning af værdien af fri bil følger handelsværdien og ikke nyvognsprisen, og SKATs beregningsprincipper for registreringsafgiften nedsættes særligt, når bilen bliver 3 år.

Forsikring

Forsikringen på finansiel leasing biler er i de fleste tilfælde også langt billigere end ved alm. køb, da den forsikrede værdi er bilens værdi uden afgift og således er tæt på 1/3 af bilens pris med afgift. Desuden har vi som selskab nogle meget attraktive aftaler på plads, som giver yderligere besparelser på forsikringen.