Telefon: +45 2571 4321
Email: info@mbgroup.dk
Følg os på Facebook

Splitleasing


Hvad er splitleasing?

Splitleasing er ofte en rigtig god løsning hvis du bruger bilen både privat og arbejdsrelateret. Splitleasing er særdeles attraktivt for dig med stort arbejdsmæssig kørselsbehov og mindre privatkørsel. Typisk skal du have en privat andel på under 40% af det samlede antal kilometer du kører, før du bør overveje splitleasing.

I sin enkelthed er splitleasing en fordeling af udgifterne til bildrift mellem privat og erhverv, hvilket giver en væsentlig økonomisk besparelse eftersom virksomheden betaler størstedelen af udgifterne til bildriften med ubeskattede midler, samtidig opnår momsfradrag.

Fordele ved splitleasing

Hvis arbejdsgiver stiller en bil til rådighed som også anvendes til privat kørsel, er der som udgangspunkt tale om et skattepligtigt gode, der skal beskattes jf. Ligningsloven. Dog har Ligningsrådet anerkendt, at hvis en arbejdsgiver og arbejdstager leaser en bil sammen, skal der ikke nødvendigvis ske beskatning af fri bil. Årsagen er, at arbejdstager ikke får stillet en bil til rådighed af arbejdsgiver. Dette skyldes primært, at arbejdsgiver ikke påtager sig arbejdstagers forpligtelser overfor leasingselskabet, hvorfor der er tale om 2 sidestillede leasingtagere. Ergo kan man som medarbejder slippe for den fulde beskatning, som ellers følger med, når en firmabil stilles til rådighed.

Forsikring

Forsikringen på Splitleasing biler er i de fleste tilfælde også langt billigere end ved alm. køb, da den forsikrede værdi er bilens værdi uden afgift og således er tæt på 1/3 af bilens pris med afgift. Desuden har vi som selskab nogle meget attraktive aftaler på plads, som giver yderligere besparelser på forsikringen.

Kontakt MB Group i dag

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring dine behov.
Vi vil meget gerne vurdere alle dine muligheder vedr. leasing af din drømmebil.

Ring til os Kontakt os

Fremragende service!
Det siger vores kunder

Niousha Hersini
Jeg vil gerne give MB Group Copenhagen de bedste anbefalinger. Har fået en top professionel & kompetent rådgivning hele vejen igennem. Jeg fik bilen hurtigt leveret & den lever op til alle forventninger. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til mit netværk.
Anders Mogensen
Det er 2. gang jeg leaser igennem MB Group. Endnu engang en fantastisk kundeoplevelse, og en superlækker bil der blev hentet hjem. Jeg er igen super tilfreds, og kan på det varmeste anbefale MB Group 👍
Joakim Edvardsen
God og præcis vejledning omkring noget der ved første øjekast hurtigt virker kompliceret og uoverskueligt. Jeg føler mig rigtig tryg ved at lease min næste bil her.
Michael Trolle
Da jeg pludselig besluttede mig for at skulle have ny bil kontaktede jeg syv forskellige Flexleasing selskaber, heraf MB Group. To af de i alt syv selskaber havde et overlegent serviceniveau, igen var MB Group et af stederne. Så valget stod mellem MB Group og en konkurrent, her vandt MB Group da deres samlede pris klart var at foretrække.
Katrine Hammer
Leasede min første bil her og fik en rigtig dejlig og behagelig oplevelse hos MB Group. Føler mig virkelig godt guidet og tryg omkring flexleasing og de fordele der følger med. Tusind tak
Malek Andersen
Har brugt MB Group de sidste 3 år. De har altid ydet en super professionel service, kompetent rådgivning og et fantastisk produkt. Bilerne har hver eneste gang overgået mine forventninger. Af den grund, har jeg også henvist en masse fra netværk. De varmest anbefalinger herfra.

Følg med på Facebook

Få de seneste nyheder og tilbud på vores Facebook profil, som du er velkommen til at gå ind og synes godt om.

Følg os på Facebook

Find din drømmebil hos MB Group nu

Vi får ugentlige leveringer fra Europa, med biler til den individuelles behov.
MB Group kan hjælpe dig, hvis du har et særligt ønske eller behov til din bildrøm.

Se vores udvalg her