Telefon: +45 21 99 06 14
Email: info@mbgroup.dk
Følg os på Facebook

Om MB Group


Hvem er vi?

Vi er et lille, men kompetent hold bag MB Group, som brænder for, at skabe gennemsigtighed i en branche der kan være svær at navigere i. Vi har selv siddet som forbruger og kunne se der var et stort potentiale, for mere gennemskuelige løsninger.

Vores mission

Vi skaber gennemsigtige leasingaftaler, med afsæt i kundens behov og uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller tryghed. Vi er i MB Group drevet af nærværende og kompetent rådgivning, hvor kunden skal føle sig godt klædt på til at realiserer sin næste store bildrøm, i en branche der kan være svær at navigere rundt i. Det er derfor vores løfte og pligt i branchen, at sørger for transparente løsninger og service i øjenhøjde.

Lad os være din fortrolige sparringspartner igennem processen.

Brian Gabel Jensen / Partner
Email: brian@mbgroup.dk
Telefon: 25 79 58 59
Thomas Frølich Pedersen / Partner
Email: thomas@mbgroup.dk
Telefon: 25 71 43 21

Kontakt MB Group i dag

Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring dine behov.
Vi vil meget gerne vurdere alle dine muligheder vedr. leasing af din drømmebil.

Ring til os Kontakt os

Fremragende service!
Det siger vores kunder

Katrine Hammer
Leasede min første bil her og fik en rigtig dejlig og behagelig oplevelse hos MB Group. Føler mig virkelig godt guidet og tryg omkring flexleasing og de fordele der følger med. Tusind tak
Michael Trolle
Da jeg pludselig besluttede mig for at skulle have ny bil kontaktede jeg syv forskellige Flexleasing selskaber, heraf MB Group. To af de i alt syv selskaber havde et overlegent serviceniveau, igen var MB Group et af stederne. Så valget stod mellem MB Group og en konkurrent, her vandt MB Group da deres samlede pris klart var at foretrække.
Niousha Hersini
Jeg vil gerne give MB Group Copenhagen de bedste anbefalinger. Har fået en top professionel & kompetent rådgivning hele vejen igennem. Jeg fik bilen hurtigt leveret & den lever op til alle forventninger. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til mit netværk.
Anders Mogensen
Det er 2. gang jeg leaser igennem MB Group. Endnu engang en fantastisk kundeoplevelse, og en superlækker bil der blev hentet hjem. Jeg er igen super tilfreds, og kan på det varmeste anbefale MB Group 👍
Malek Andersen
Har brugt MB Group de sidste 3 år. De har altid ydet en super professionel service, kompetent rådgivning og et fantastisk produkt. Bilerne har hver eneste gang overgået mine forventninger. Af den grund, har jeg også henvist en masse fra netværk. De varmest anbefalinger herfra.
Joakim Edvardsen
God og præcis vejledning omkring noget der ved første øjekast hurtigt virker kompliceret og uoverskueligt. Jeg føler mig rigtig tryg ved at lease min næste bil her.

Følg med på Facebook

Få de seneste nyheder og tilbud på vores Facebook profil, som du er velkommen til at gå ind og synes godt om.

Følg os på Facebook

Find din drømmebil hos MB Group nu

Vi får ugentlige leveringer fra Europa, med biler til den individuelles behov.
MB Group kan hjælpe dig, hvis du har et særligt ønske eller behov til din bildrøm.

Se vores udvalg her