Telefon: +45 21 99 06 14
Email: info@mbgroup.dk
Følg os på Facebook

Indhent tilbud


  Kontakt MB Group i dag

  Kontakt os i dag og lad os få en snak omkring dine behov.
  Vi vil meget gerne vurdere alle dine muligheder vedr. leasing af din drømmebil.

  Ring til os Kontakt os

  Fremragende service!
  Det siger vores kunder

  Joakim Edvardsen
  God og præcis vejledning omkring noget der ved første øjekast hurtigt virker kompliceret og uoverskueligt. Jeg føler mig rigtig tryg ved at lease min næste bil her.
  Malek Andersen
  Har brugt MB Group de sidste 3 år. De har altid ydet en super professionel service, kompetent rådgivning og et fantastisk produkt. Bilerne har hver eneste gang overgået mine forventninger. Af den grund, har jeg også henvist en masse fra netværk. De varmest anbefalinger herfra.
  Anders Mogensen
  Det er 2. gang jeg leaser igennem MB Group. Endnu engang en fantastisk kundeoplevelse, og en superlækker bil der blev hentet hjem. Jeg er igen super tilfreds, og kan på det varmeste anbefale MB Group 👍
  Katrine Hammer
  Leasede min første bil her og fik en rigtig dejlig og behagelig oplevelse hos MB Group. Føler mig virkelig godt guidet og tryg omkring flexleasing og de fordele der følger med. Tusind tak
  Michael Trolle
  Da jeg pludselig besluttede mig for at skulle have ny bil kontaktede jeg syv forskellige Flexleasing selskaber, heraf MB Group. To af de i alt syv selskaber havde et overlegent serviceniveau, igen var MB Group et af stederne. Så valget stod mellem MB Group og en konkurrent, her vandt MB Group da deres samlede pris klart var at foretrække.
  Niousha Hersini
  Jeg vil gerne give MB Group Copenhagen de bedste anbefalinger. Har fået en top professionel & kompetent rådgivning hele vejen igennem. Jeg fik bilen hurtigt leveret & den lever op til alle forventninger. Jeg vil til enhver tid anbefale dem til mit netværk.

  Følg med på Facebook

  Få de seneste nyheder og tilbud på vores Facebook profil, som du er velkommen til at gå ind og synes godt om.

  Følg os på Facebook

  Find din drømmebil hos MB Group nu

  Vi får ugentlige leveringer fra Europa, med biler til den individuelles behov.
  MB Group kan hjælpe dig, hvis du har et særligt ønske eller behov til din bildrøm.

  Se vores udvalg her
  Call Now ButtonRing nu - +45 21 99 06 14